Sunday, August 15, 2010

First video on Youtube!~~
Hello, everyone!

I finally managed to upload my first video on Youtube after getting myself a better computer. Sorry for the delay. You can blame the oldness of my laptop.
So, here it is:
I really have to apologize for the bad quality of the video. Web cam was the only option that time, but hopefully I have better camera soon. I really need to practise more editing as well, haha.
I would be more than happy if people could ask me questions and tell me what they are interested to see. Feel free to check the video description for more details. I also promise that my next video won't be as boring as this one is. It will be shorter as well.

~~~

Some recent outfits:
~~

And, today's pictures of inspiration...


~~

I will try to update my blog more often now when it's possible since I will be able to use my computer at school again. Hopefully you will be looking forward for my next entries and videos. :)

Thank you for reading!

15 comments:

 1. Tuo kokovalkoinen asu on mielettömän kaunis. Videosi on todella ihana ja jätti odottamaan seuraavaa.

  ReplyDelete
 2. Video oli hyvin mielenkiintoinen ja on ihanaa, että youtubesta löytyy nyt sitten myös elegantimman ja tummanpuhuvamman tyylin edustajia - suurin osa lolita-vloggaajista kun taitaa olla sweet lolitoja.

  Valkoinen mekkosi on todella kaunis, ihailen ompelutaitojasi! Ja innolla odotan sweet-asukokonaisuutesi näkemistä :)

  ReplyDelete
 3. Hieno idea alkaa pitämään videoblogia! Tuota oli mukava katsoa ja jään innolla odottamaan seuraavaa videota, niin kuin myös sweet-asukokonaisuuden näkemistä :)

  ReplyDelete
 4. Iira, sweetie! How are you? :3

  I hope you don't mind me posting here, it's just that I read on one comment of yours on LJ that you had a Blog, so I dropped by to take a look. ^^

  I told you before, I totally loved your video and I really hope that you continue uploading more! :3


  Regarding the pictures... they are totally amazing, sweetie! You always look flawless and so elegant! :3

  That blue dress is gorgeous!! <3


  Your photos for inspiration are inspiring indeed! I really liked the roses! ^^

  I hope you have a lovely day!

  Lots of love,

  Silv.

  ReplyDelete
 5. Minäkin pidin videosta kovasti, oli mukava saada konkreettista "elämää" (täh?) kuvien ja tekstin lisäksi. Olen upouusi bloggaaja, mutta olen seurannut sinun blogiasi jo jonkin aikaa ^^ Tulen seuraamaan vastakin, ihan toista kun ne tyhjänpäiväiset "kävin tänään kaupungilla, ostin jäätelöä ja hiuspinnejä" -tyyppiset blogit, joita tuppaa nousemaan joka maanravosta... Hienoa nähdä erikoisemman tyylin edustajia omassa elementissään.

  ReplyDelete
 6. Oi, kun ääntäsi oli kiva kuunnella~ Hauskaa, jos videopostauksia on luvassa lisää, niitä on nimittäin tosi hauskaa kuunnella koneella ollessa :D

  Ihania nämä kaikki tämän postauksen kuvat <3 Mutta kuules kysyisin miten sait noissa valkomekkoisissa kuvissa hiukset kiinniteltyä noin...kasassa pysyvän näköisesti? Ihan normaalisit pinneillä? Itse nimittäin yrittänyt pariinkin otteeseen, mutta jostain syystä en koskaan saa kokonaisuutta pysymään riittävän pitkään.

  ReplyDelete
 7. Mademoiselle Parapluie:
  Kiitos paljon kommentista! Mukava kuulla, että pidät mekosta sillä tiedän sinun olevan ammattilainen. Kritisoidakin saa. ;) Toivottavasti videoista tulee olemaan edes jotain hyötyä ihmisille. Jos ei muuta, niin ainakin nauraa saa.

  ---

  corina:
  Oikein mukava kuulla, että video on mukiinmenevä sillä sanat eivät riitä kuvaamaan, miten tyhmältä minusta tuntui videota tehdessä. Vivaldin kevät oli kaiken lisäksi kaikkein kliseisin kappale, joka tuli mieleen,joten pitihän sitä sitten käyttää - kannattaa siis ottaa huumorilla.

  Ihanaa, että pidät mekosta ja kiitos kehuista. Yritän parhaani asun kanssa, mutta en voi luvata mitään. Katsotaan nyt, mitä siitäkin tulee.. :D
  Kiitos kommentista!

  ---

  Aristosa:
  Hyvä kuulla, että idea vaikuttaa hyvältä, mutta saa nyt nähdä mitä söherrystä saan loppujen lopuksi oikein aikaiseksi. Toivottavasti en kuitenkaan pettymystä. :) Sweet-asukokonaisuus etenee hyvähköä vauhtia jo..
  Kiitos kommentista!

  ---

  ran-watson:

  Hello, Silvia! Thank you for commenting! :)
  I'm doing very well, thank you for asking. Working very hard with my studies and hobbies.

  Oh, I don't mind, not at all. I'm actually quite delighted of the fact that you always see so much effort in commenting me. Thank you for that. :)

  And, as I always say: Thank you so much! I really hope that pople would like it and find my next videos useful atleast at some level.

  Thank you! I'm so flattered, again. <3

  I hope that you will keep following my blog and vlog. Thank you for the interest towards my blog already!

  Have a nice day as well!

  Sincerely,
  Iira

  ---

  Miss Chaos:
  Kiitokset kommentista!
  Oikein mukava kuulla, että pidit videosta. Positiivinen palaute on aina piristävää. :)
  Tosiaan, minulla on myös puheääni hiirikäden lisäksi.
  Olen todella imarreltu, että olet seurannut blogiani, ja toivottavasti seuraat jatkossakin ja saat edes jotain pientä irti teksteistäni ja höpötyksistäni.
  Kiitos! Otan tuon suurena kohteliasuutena. Yritän pitää blogillani melkoisen asiapitoista linjaa, vaikka liiallisen raskauden välttämiseksi saatan aina silloin tällöin keksiä jotain "keventävää". :')

  ---

  Namae:
  Todella mukava kuulla, että ääntäni sietää kuunnella. toivottavasti tämä flunssa vain menisi pian ohi, jotta saan ääneni kunnolla takaisin peliin. Tärkeintähän on, että videoitani on hauska katsoa ja kuunnella. Kiitos! :D

  Kiitos paljon! <3
  Olen kiinnittänyt hiukset ihan normaalisti pinneillä, mutta koko hökötyksen takana on kuitenkin hiousten tupeeraaminen. Kannattaa kokeilla tupeerata hiukset ikään kuin palloksi, sen jälkeen harjata päälimmäiset tupeeratut hiukset erittäin kevyesti siistin sileiksi (tupeerauksen ei siis pitäisi pahemmin näkyä harjatun pinnan alta) ja kiinnittää hiusten latvat niskaan jättäen kampauksen löyhän ilmavaksi. Sitten, ihan hervottomasti lakkaa ja se on siinä. :D
  Toivottavasti lyhyestä kuvauksestani on jotain hyötyä.

  ---

  Thank you very much for your comments!
  I'm so happy to hear that people are looking forward for my next videos and posts. I'm really trying my best not to let you down. :)

  Have a nice rest of the week!

  Lots of love,
  Iira

  ReplyDelete
 8. Kiitos itsellesi, kun vastasit kysymykseen :D Pakko tunnustaa, että olen ollut niinkin tyhmä, ettei tupeeraaminen ole käynyt edes mielessä... Joten kyllä, selityksestäsi todella oli hyötyä, kiitos paljon! :)

  ReplyDelete
 9. Kiva video ja seuraavaa odotetaan innolla!
  Blogisikin on ihana. :)
  Sweet Lolita asukokonaisuutta odotetaan myös jännityksellä! <3
  Videosta sanoisin sen vielä, että äänenlaatu tai kuuluvuus oli aika heikko, mutta kuitenkin siitä sai selvää ja volyymiä kovemmalle niin kuului puhe paremmin.

  ReplyDelete
 10. Namae:
  Eipä mitiä, ihan mielellänihän minä. Uusilla kynsillä on vain näin alkuun vaikea kirjoittaa ja typot piinaavat tuon tuosta. Toivottavasti sait kuitenkin selvää. :)
  Tupeeraan hiuksiani yllättävän paljon. Kiharoihinkin saa usein enemmän volyymiä pienellä tupeeraamisella.
  Mukava kuulla, että siitä oli hyötyä. :)

  ---

  LadyBug:
  Kiitokset! Yritän saada seuraavan videon kuvattua viikonloppuun mennessä. Katsotaan nyt, miten aikaa riittää.
  On aina mukava kuulla, että joku pitää rustauksistani ja muista pöljäilyistä. :)
  Totta, huomasin saman itse videota leikattaessa ja yritin korjata asian käyttämällä mikrofonia. Sekään ei kuitenkaan auttanut vaan pikemminkin vain pahensi asiaa. Täytyy keksiä jokin ratkaisu asiaan tulevaisuudessa. Ehkä uusi kamerani auttaa asiaa sitten kun sen saan.. :)
  Kiitos paljon rakentavasta kritiikistä. Arvostan sitä aina. :)

  ReplyDelete
 11. Olen antanut sinulle blogissani Beautiful Blogger -tunnustuksen :)

  ReplyDelete
 12. http://your-true-face.blogspot.com/2010/09/youre-beautiful-blogger.html

  Minultakin sait tunnustuksen. 8]]

  ReplyDelete
 13. http://melody-from-memories.blogspot.com/2010/09/beautiful-blogger-award.html

  Tunnustus minultakin! :D

  ReplyDelete
 14. Ihana sinä ja video.^^

  En omista youtube-tunnuksia niin pistelen kommenttia tänne. Tosiaan mukavaa että jaksat tehdä tuollaisia videoita. Kun itselläni ei tahdo riittää aikaa muun yhteisöpalvelun kuin irc-gallerian päivittämiseen. :o Sinulla on miellyttävä ääni jota jaksaisikin kuunnella.

  Ajattelin ensin, että tuo musiikki on hiukan turhan kliseinen, mutta itseasiassa se sopikin oikein mukavasti taustamusiikiksi. Ihan sopiva voimakkuuskin. Ei häiritse puhetta. Kuvan laatu on hiukan kamala, mutta tuotahan oli kai tarkoitus korjata. xD Tausta ja asusi ovat kyllä ihania. Nätiltä näytät.

  Itsestänikin olisi hyvin hankalaa papattaa tuollatavalla kameralle, mutta ehkä tuokin ajanmyötä helpottuu. Katse voisi olla enemmän kamerassa ja jatkossa jos vaatteita haluaa esitellä paremmin niin esim. joku leikkaus voisi olla paikallaan siis, että vaihdetaan kuva kokonaan johonkin "asun esittely nurkkaukseen", jos ymmärrät mitä yritän sanoa. xD Ihan omana mielipiteenä vaan. En tiedä miten ihmiset yleensä noita tekevät tai kuinka itse olet suunnitellut tekeväsi, mutta kunhan olivat asioita, joita juolahti mieleen tuota katsellessa. ^^

  Osaat kyllä puhua mielenkiintoisesti ja varmasti noista videoista tulee sellaisia että niistä voivat ihmiset jotain oppiakkin. Varmasti seuraile, niin paljon kuin suinkin ehdin. Luck for you! :D

  ReplyDelete
 15. Sanski, veinken ja Crèmelice:
  Paljon kiitoksia näin suuresta kunnianosoituksesta! Olen aidosti otettu. Harmittelen täällä vain itsekseni sitä, että olen viime aikoina ollut liian väsynyt kirjoittamaan oikeastaan mitään blogiini. Toivon kuitenkin, että saisin taas tämän viikonlopun aikana jotain aikaiseksi. We will see, we will see.. En haluaisi kuitenkaan tuottaa ihmisille pettymystä tämän suhteen.

  ---

  ~Heini~:
  Oi, kiitos paljon, Heini! Todella kauniisti sanottu. :)

  No, toivoisin oikeastaan, että jaksaisin kirjoitella tänne useammin, jotta ihmisten mielenkiinto kirjoituksiani kohtaan ei aivan täysin lopahtaisi. Valitettavasti olen yleensä aivan liian kiireinen ja väsynyt, jotta minulla olisi blogilleni aikaa. Toivottavasti tämä viikonloppu (koeviikko = aikaa ja lomaa) antaisi kuitenkin mahdollisuuden jatkaa siitä mihin olen jäänyt.
  Kiitos, vaikka mielestäni ääneni on äärimmäisen ärsyttävä. :D

  Itseasiassa, ajattelin itsekin ihan samaa ja sen kliseisyyden takia oikeastaan valitsinkin musiikin taustalle - ihan vain ärsyttääkseni ihmisiä, hehe. Mutta, kiitos taas. Olen tosiaan saanut uuden kameran, joten pitäkäämme sormia ristissä sen puolesta, että sen laatu on parempi. WEb-kamerani on julmetun säälittävä laadultaan. :D

  Kiitos paljon vinkeistäkin ja rakentavasti kritiikistä! Arvostan sitä ihan mielettömästi. Voisin itseasiassa ottaa neuvostasi vaarin ja esitellä seuraavat asuni tarkemmin seuraavissa videoissa. :) Todella, kiitos tästä!

  Mukava kuulla, että ajattelet noin ja toivottavasti ihmiset todella hyötyisivät videoistani edes jotenkin. Pidettäköön siis sormiamme ristissä sen puolesta! :)

  Kiitos rakentavasta kommentista, Heini!

  ReplyDelete